A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Начальник відділу культури, сім’ї, молоді та спорту міської ради Сергій Іващенко взяв участь у святкових заходах з нагоди відзначення 20-ї річниці створення відділення НОК України в Чернігівській області

Дата: 11.10.2021 10:01
Кількість переглядів: 283

Фото без опису

Класний захід. Зустрівся і поспілкувався зі старими друзями. Побув у неймовірній дружній спортивній атмосфері. Та чи доведеться ще коли побувати в такому тісному колі серед кращих спортсменів і організаторів спорту Чернігівщини, спортсменів-олімпійців?

Отримав з рук голови НОК України, члена міжнародного Олімпійського комітету, Героя України Сергія Бубки подяку за внесок в розвиток олімпійського руху. Не вважаю цю почесну відзнаку особистою. Це подяка для всієї Борзнянщини, спортивної Борзнянщини. Система, яка нині приносить результат, будувалася не один місяць, не один рік, і навіть не один десяток років. Тому, вітаю всіх і дякую: керівництву Борзнянської територіальної громади, депутатському корпусу, тренерам, вчителям, спортсменам, організаторам, спонсорам, керівникам організацій і товариств, федераціям з видів спорту, засобам масової інформації, вболівальникам... Ми робимо добру справу, ми розвиваємо і підтримуємо фізичну культуру і спорт на Борзнянщині. І не зупиняємося! Йдемо далі!!!

 

Сергій Іващенко,
начальник відділу культури, сім’ї,
молоді та спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь