A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

17 ноутбуків для вчителів надійшли до Борзнянської громади

Дата: 17.11.2021 15:21
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

На боротьбу з COVID-19 та його наслідками під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у держбюджеті-2021 було передбачено додаткове фінансування. Зокрема, 980 млн грн. виділені саме на придбання ноутбуків для вчителів.
Постановою Кабінету Міністрів України від 21 квітня цього року для Чернігівської області на придбання ноутбуків було виділено кошти субвенції в розмірі близько 23-ох мільйонів гривень.

Заклади освіти нашої громади також не залишилися поза увагою. До відділу освіти Борзнянської міської ради вже доставлено 17 новеньких ноутбуків, які розподілено по школах відповідно до потреби. Так педагоги Кинашівської ЗОШ І-ІІІ ст. отримали 6 сучасних ноутбуків, Миколаївської ЗОШ І-ІІІ ст. – 9, а Оленівської та Шаповалівської ЗОШ І-ІІІ ст. по 1.

Співфінансування з бюджету Борзнянської територіальної громади на закупівлю ноутбуків склало 10% від їх загальної вартості, що становить 34 тисячі гривень.

Реалізація цієї ініціативи щодо забезпечення ноутбуками вчителів направлена на організацію належного освітнього процесу, особливо в умовах пандемії, та спрямована на те, щоб у кожного вчителя був власний персональний комп’ютер, доступ до швидкісного Інтернету та ще більше можливостей для навчання дітей.
Усі придбані ноутбуки будуть активно та постійно використовуватися педагогічними працівниками в освітньому процесі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь