A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося спільне засідання земельної та бюджетної комісій Борзнянської міської ради

Дата: 10.12.2021 22:04
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

Сьогодні, 10 грудня, у ході підготовки до пленарного засідання 16 сесії 8 скликання відбулося спільне засідання постійних комісій Борзнянської міської ради з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій, комунальної власності, житлово-комунального господарства, енергозбереження та транспорту та комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури та благоустрою.

На порядку денному були наступні питання:

  1. Про затвердження Плану соціально-економічного розвитку Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  2. Про внесення змін і доповнень до рішення другої сесії восьмого скликання Борзнянської міської ради «Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2021 рік (код бюджету 25540000000)» від 23 грудня 2020 року № 4-2/8.
  3. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради на 2022 рік.
  4. Про затвердження Програми розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області, структурних підрозділів – закладів охорони здоров’я первинної ланки, які знаходяться на території Борзнянської міської ради.
  5. Про затвердження Програми фінансової підтримки громадської організації Борзнянське районне відділення української спілки ветеранів Афганістану (воїнів – інтернаціоналістів) у Чернігівській області на 2022-2024 роки.
  6. Про затвердження Програми надання соціальних послуг особам, які потребують сторонньої допомоги на 2022 рік.
  7. Про затвердження Програми Контролю за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на 2022-2024 роки.
  8. Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання та підтримки молоді на території Борзнянської міської ради на 2022-2024 роки.
  9. Про затвердження Програми розвитку комунального закладу «Публічна бібліотека Борзнянської міської ради» на 2022-2024 роки.
  10. Про затвердження Програми підтримки сім’ї, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  11. Про затвердження Програми розвитку галузі культури на території Борзнянської міської ради на 2022-2024 роки.
  12. Про затвердження Програми оздоровлення та відпочинку дітей Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  13. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури і спорту на території Борзнянської міської ради на 2022-2024 роки.
  14. Про затвердження Програми профілактики правопорушень на території Борзнянської територіальної громади на 2022 рік.
  15. Про бюджет Борзнянської міської територіальної громади на 2022 рік (код бюджету 25540000000).
  16. Про створення органу приватизації житлового фонду, що перебуває у комунальній власності Борзнянської міської ради.
  17. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Борзнянської міської ради, у новій редакції.
  18. Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності під час проведення ярмарок, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів на строк проведення таких заходів на території Борзнянської міської ради.
  19. Про затвердження Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів Борзнянської міської ради та її виконавчого комітету на 2022 рік.
  20. Про безоплатну передачу комунального майна Борзнянської міської ради Чернігівської області відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради.
  21. Про безоплатну передачу комунального майна Борзнянської міської ради Чернігівської області відділу освіти Борзнянської міської ради.
  22. Про безоплатну передачу комунального майна Борзнянської міської ради Чернігівської області Комунальному некомерційному підприємству «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради.
  23. Про безоплатну передачу комунального майна Борзнянської міської ради Чернігівської області Комунальному некомерційному підприємству «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради.
  24. Про безоплатну передачу комунального майна Борзнянської міської ради Чернігівської області Комунальному підприємству «Борзна-Комунальник».
  25. Про надання згоди на списання та розбирання нежитлової будівлі, розташованої за адресою: вул. Садова, 62, с. Мала Загорівка.
  26. Про внесення змін до структури апарату Борзнянської міської ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради.
  27. Про внесення змін до Статуту комунальної установи «Борзнянський інклюзивно-ресурсний центр» Борзнянської міської ради Чернігівської області та затвердження його в новій редакції.
  28. Про надання згоди відділу культури, сім’ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради на списання твердопаливного котла.
  29. Про затвердження Програми для кривдників на території Борзнянської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  30. Про затвердження Програми «Питна вода» на 2022 рік.
  31. Про затвердження Програми фінансової підтримки Комунального підприємства «Борзнажитлосервіс» на 2022 рік.
  32. Про схвалення укладення договору на постачання природного газу.
  33. Земельні питання.

Обговоривши проєкти рішень, члени комісії вирішили винести їх на розгляд чергової сесії Борзнянської міської ради, яка відбудеться 15 грудня.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь