A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

До уваги мешканців та гостей Борзнянської громади!

Дата: 11.05.2022 12:28
Кількість переглядів: 204

Фото без опису

Законодавством України заборонено самовільне випалювання сухої рослинності, а за порушення цієї вимоги Кодексом України про адміністративні правопорушення передбачено штраф від 3 тис. 60 грн до 6 тис. 120 грн для громадян та від 15 тис. 300 грн до 21 тис. 420 грн для посадових осіб.
Разом з тим, Законом України від 3 березня 2022 року № 2113-IX внесено зміни до Кримінального кодексу України щодо посилення відповідальності за злочини проти основ національної безпеки України в умовах дії режиму воєнного стану, так: статтю 113 викладено в наступній редакції:
Стаття 113. Диверсія
Вчинення з метою ослаблення держави вибухів, підпалів (зокрема і сухої рослинності) або інших дій, спрямованих на масове знищення людей, заподіяння тілесних ушкоджень чи іншої шкоди їхньому здоров’ю, на зруйнування або пошкодження об’єктів, які мають важливе народногосподарське чи оборонне значення, а також вчинення з тією самою метою дій, спрямованих на радіоактивне забруднення, масове отруєння, поширення епідемій, епізоотій чи епіфітотій, – карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.
Ті самі діяння, вчинені в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, – караються позбавленням волі на строк п’ятнадцять років або довічним позбавленням волі, з конфіскацію майна.

 

Ніжинське районне управління
ГУ ДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь