A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Мобільна бригада працювала в Прачівському старостинському окрузі

Дата: 21.10.2022 16:41
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

20 жовтня працівниками Центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей Борзнянської міської ради здійснено профілактичний рейд на території Прачівського старостинського округу.

Під час обстеження житлово-побутових умов родинам та особам, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома були надані рекомендації з питань правил пожежної безпеки, перевірено готовність до опалювального сезону. Здійснено робочу перевірку якості надання соціальних послуг, дотримання графіку відвідувань підопічних відділення соціальної допомоги вдома та виконання посадових обов’язків соціальними робітниками сіл Прачі та Адамівка. У ході спілкування були роз’яснені законодавчі норми надання соціальних послуг.

Також були відвідані сім’ї з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах та родини внутрішньо переміщених осіб. З батьками проведені роз’яснювальні бесіди щодо належного виховання, навчання та утримання дітей, створення для них безпечних умов проживання, готовності до опалювального періоду, надано консультації щодо вирішення сімейних конфліктів, оформлення соціальних виплат, отримання гуманітарної допомоги тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь