A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Робоча поїздка мобільної бригади у Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Дата: 01.12.2022 15:27
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

Сьогодні мобільна бригада в складі працівників Центру надання соціальних послуг та служби у справах дітей Борзнянської міської ради здійснила робочу поїздку в села Прачі та Кинашівка.

З сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах проведено просвітницько-профілактичну роботу, надано роз’яснення та консультації з метою попередження нещасних випадків та збереження життя і здоров’я дітей. Батьків попереджено про особисту відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей або ухилення від їх виконання.
Під час відвідування осіб, які вже знаходяться на обслуговуванні та осіб, які потребують обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома ЦНСП, були надані роз’яснення з питань законодавчих норм надання соціальних послуг. Здійснено робочу перевірку якості надання соціальних послуг, дотримання графіку відвідувань підопічних та виконання посадових обов’язків соціальним робітником с. Прачі.

1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Щорічно у цей день у всьому світі проходять заходи, з метою привернути увагу людей до цієї хвороби, нагадати про страшну недугу, з якою бореться світ.
Працівники ЦНСП в Кинашівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели флешмоб «ВІЛ – це не вирок», з метою формування здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь