A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Вшанували пам’ять загиблих Героїв-земляків

Дата: 06.12.2022 16:40
Кількість переглядів: 163

Фото без опису

У День Збройних Сил України міський голова Лариса Осадчук спільно із заступником міського голови Тетяною Пирог, заступником начальника СПД №1 Ніжинського РВП Олександром Бабком та начальником третього відділу Ніжинського РТЦК та СП підполковником Романом Кулішем поклали квіти до меморіальної дошки та могили загиблого Героя Олега Куслія та відвідали місця поховання наших захисників Олександра Горбащенка, Євгенія Барабаша та Олександра Криступаса.

Лариса Анатоліївна відвідала родини загиблих Героїв та вручила Подяки міської ради батькам воїнів, які віддали своє життя за Батьківщину.

«Неможливо знайти слів підтримки родинам, які втратили своїх дітей. Ці болісні втрати залишаться не тільки у душах рідних, але й в серцях земляків, які знали цих сміливих та мужніх захисників. Вони віддали своє життя за всіх нас, а ми з шаною та сумом берегтимемо пам’ять про наших Героїв», – зазначила Лариса Осадчук.

У день професійного свята гості завітали і до родини Донченків, які проживають в Ядутах. Обидва сини родини з перших днів війни пішли захищати рідну землю та суверенітет України. Лариса Анатоліївна поспілкувалася з родиною та вручила Подяку міської ради батькам за гідне виховання дітей, сміливих патріотів Батьківщини.

У День Збройних Сил України ми з вдячністю та сумом згадуємо воїнів, які віддали своє життя за свободу та незалежність України. Молимося за наших захисників, які зараз на всіх напрямках фронту боронять рідну землю та чекаємо їх з Перемогою. І назавжди збережемо в пам’яті імена тих, хто найвищою ціною виборював мир своїй Україні.

Слава Героям! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь