A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Борзнянська громада активно співпрацює з ГО «КІСАР»

Дата: 02.06.2023 14:34
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

За ініціативи міського голови Лариси Осадчук Борзнянська міська рада долучилася до співпраці з громадською організацією «Київський інститут стратегічного аналізу та реформ «КІСАР» та взяла участь у проекті CLEAR (Програма дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації), що має на меті надання гуманітарної допомоги вразливим категоріям населення, серед яких: внутрішньо-переміщені особи, родини загиблих та зниклих військовослужбовців, сім’ї, у яких виховуються діти з особливими потребами.

Представники цієї громадської організації працюють у нас у громаді. Вони вивчають проблемні питання, по потребі забезпечують необхідною гуманітарною допомогою та організовують онлайн тренінги з надання кваліфікованої психологічної підтримки.

Так, у громаді вже проведено онлайн зустріч психолога з родинами загиблих та зниклих військових. Відбулася відео-конференція з сім’ями, де виховуються діти з особливими потребами.

Також розпочато видачу гуманітарної допомоги для внутрішньо переміщених осіб, родин загиблих та зниклих військовослужбовців.

Робота ГО «КІСАР» в громаді триває, тому ще більше психологічної та гуманітарної допомоги зможуть отримати люди, які її зараз найбільше потребують.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь