A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Державна служба з надзвичайниї ситуацій інформує:

Дата: 08.04.2020 16:30
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

З настанням сухої погоди, зростає ризик виникнення пожеж внаслідок самовільного спалювання рослинності. Подібні дії призводять до забруднення навколишнього середовища, а вогонь може перекинутись на лісосмуги, ліси, присадибні території. За декілька годин неконтрольована пожежа може знищити цілі лісові масиви, які росли десятками років, а про збитки годі й казати – лік може йти на мільйони. Величезної шкоди пожежі завдають фауні – гинуть птахи, звірі, знищуються їхні домівки.

Тож працівники Борзнянського районного сектору Управління ДСНС України у Чернігівській області нагадують людям про небезпеку розведення вогнищ на відкритих територіях та під час прибирання присадибних ділянок, випалювання сухої трави та сміття. Адже найчастіше пожежі у природних екосистемах виникають в результаті людської недбалості та неуважності. Особливо збільшується кількість такого роду пожеж у весняно-літній період.

Рятувальники Борзнянщини особливо наголошують на необхідність суворого дотримання правил безпеки під час відвідування лісових масивів, адже порушення елементарних правил пожежної безпеки може стати причиною масштабних пожеж та трагічних наслідків.

Олександр ФІЛОНЕНКО, головний інспектор
Борзнянського РС УДСНС України у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь