A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Державна служба з надзвичайниї ситуацій інформує

Дата: 21.04.2020 08:05
Кількість переглядів: 521

Фото без опису

Наближається одне з найбільших релігійних свят – Великдень. Це свято пов’язане із скупченням великої кількості людей та масовим використанням відритого вогню, зокрема свічок, у культових спорудах. Саме тому напередодні Великодня співробітники Борзнянського районного сектора провели ряд заходів, спрямованих на забезпечення пожежної та техногенної безпеки у церквах, а також заходів з попередження виникнення надзвичайних подій під час богослужінь.

Так, з початку весни рятувальники відвідували культові споруди в Борзні, Носелівці, Високому, Тростянці, Великій Дочі, та Гришівці.

В першу чергу, рятувальники здійснили перевірку стану пожежної безпеки приміщень. Під час рейду співробітники Служби порятунку звертають особливу увагу на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення.

Також рятувальники провели зустрічі з вірянами та священнослужителями, нагадали їм правила пожежної безпеки, навчили діям на випадок виникнення пожежі, нагадали правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Під час заходів рятувальники вручали настоятелям храмів пам’ятки із роз’ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в культових спорудах! Будьте обережні під час богослужінь! У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером «101»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь