A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Під час пожежі житлового будинку загинула чотирирічна дитина

Дата: 02.06.2020 08:25
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

30 травня о 16:49 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Адамівка Борзнянського району, що за 12 кілометрів від районного центру.

За викликом до місця події оперативно прибуло відділення Борзнянського Державного пожежно-рятувального підрозділу та вогнеборці села Ядути. На час їх прибуття в житловому будинку було сильне задимлення та в одній із кімнат відбувалося тління дивану та постільної білизни. Спільними діями вогнеборців пожежу о 17:07 локалізували та о 17:10 остаточно ліквідували. На час виникнення пожежі в житловому будинку відпочивала чотирирічна онука господарів, які помітивши пожежу, винесли та передали її працівникам екстренної медичної допомоги. Дівчинку доставили до реанімаційного відділення КНП «Борзнянська ЦРЛ» в тяжкому стані, але нажаль, медикам не вдалося її врятувати. Надихавшись їдкого диму вона загинула.

Ймовірною причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації опалювальної печі. По факту пожежі розслідування проводять правоохоронні органи.

З огляду на це, Управління ДСНС України у Чернігівській звертається до всіх громадян! Дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки! Слідкуйте за справністю опалювальних печей та димарів! Не залишайте дітей без нагляду дорослих! Будьте уважними та обережними у поводженні з вогнем! Дбайте про свою та безпеку оточуючих вас людей! 

Борзнянський районний сектор
ДСНС України у Чернігівській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь