A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Викрито канал транспортування спирту

Дата: 17.06.2020 09:18
Кількість переглядів: 397

На Чернігівщині співробітники податкової міліції Головного управління ДФС у Чернігівській області під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області вилучили з незаконного обігу велику партію спирту сумнівної якості та походження.

Заходи здійснювались у рамках проведення операції «Акциз-2020» з метою запобігання тіньовому виробництву та обігу підакцизних товарів.

Небезпечну продукцію виявили на автомобільній трасі Кіпті-Глухів, в районі с. Вертіївка Ніжинського району у спеціально обладнаному для перевезення контрафактної продукції вантажному автомобілі, яким здійснювалось транспортування необлікованого спирту, призначеного для незаконного виготовлення алкогольних напоїв.

Під час обшуку у вантажному відсіку даного автомобіля виявлено 5 пластикових ємностей об’ємом по 6000 літрів кожна, заповнених прозорою рідиною з характерним запахом спирту, під’єднаних до спеціальної системи, що дозволяє в разі зупинки автомобіля співробітниками правоохоронних органів, перетворювати спирт на склоомивач.

З незаконного обігу вилучено 30 000 літрів спирту орієнтовною вартістю 6 млн. 600 тис. грн., який міг бути використаний для виробництва близько 75000 літрів небезпечного для здоров‘я алкогольного сурогату та автомобіль, яким здійснювалось транспортування спирту.

Всього вилучено ТМЦ на суму 7 млн. 350 тис. гривень.

На даний час тривають заходи по встановленню власника підакцизної продукції та каналів її постачання на територію України.

Фото без опису

                       Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

Сектор комунікацій
Головного управління ДПС у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь