A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Світ не без добрих людей

Дата: 10.07.2020 11:49
Кількість переглядів: 529

Фото без опису

Нещодавно в селі Прачі Борзнянського району сталася пожежа у літній кухні багатодітної родини Тараненків. Людських жертв вдалося уникнути, проте вогнем було знищено будинок і майно.

За повідомленням Борзнянського сектору управління ДСНС в області, пожежа сталася внаслідок несправності газового балону, який до цього заправляли на місцевій заправці.

Під час вибуху балону, в будинку перебували мати та троє її дітей. 29-річна Наталія Тараненко вибила вікно з палаючого будинку і висадила через нього дітей, яких потім евакуювали до сусідки.

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах і перекриття будинку, вікна та двері, пошкодив стіни та речі домашнього вжитку, вигоріли холодильник, духовка та весь посуд.

Виконавчий комітет Прачівського старостинського округу звернувся за допомогою  до головного благодійника села – ТОВ «Агрікор Холдинг», яке завжди піклується проблемами села та його мешканців. Спільними зусиллями товариства та благодійного фонду «Агрейн» були придбані пиломатеріали (лаги, дошки, кальовка) для відновлення будинку.

Наразі тривають ремонтні роботи, будуть встановлені вхідні двері та вікна.

«Щиро дякуємо нашим благодійникам за те, що ніколи й нікого не кидають у біді, – кажуть вдячні односельчани. – Ви навіть не уявляєте, яка це допомога для родини! За підтримки небайдужих людей біда вже й не така страшна і все з часом налагодиться».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь