Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Найбільша кількість нещасних випадків захворювання медиків на COVID-19 зафіксована на Львівщині

Дата: 01.09.2020 11:39
Кількість переглядів: 401

Фото без опису

З початку пандемії Фондом соціального страхування України отримано 8 784 повідомлення про клінічно підтверджені випадки гострого професійного захворювання медичних і інших працівників внаслідок зараження коронавірусною інфекцією.

Найбільша кількість повідомлень зареєстрована у Львівській області – 1 518 випадків, що складає 17,3% від усіх повідомлень про випадки захворювання медиків на COVID-19 внаслідок виконання посадових обов’язків. У місті Києві отримано 808 повідомлень, у Рівненській області – 804, Закарпатській області – 653, Чернівецькій області – 578, Волинській області – 547.

Станом на сьогодні розслідування завершено по 2 049 випадках, 783 з них визнані пов'язаними з виробництвом, у тому числі дев'ятнадцять – смертельні.

Нагадаємо, у липні 2020 року у структурі виробничого травматизму галузь охорони здоров’я склала 43% від усіх виробничих нещасних випадків, з них 39,5% – випадки гострого професійного захворювання на COVID-19.

 Пресслужба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь