A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Оголошення ініціативної групи з підготовки проведення установчих зборів Молодіжної ради при Борзнянській міській раді

Дата: 29.09.2020 12:16
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

Установчі збори з формування складу Молодіжної ради при Борзнянській міській раді  відбудуться 9 жовтня 2020 року в актовому залі Будинку дитячої та юнацької творчості. Початок зборів о 15.00.

Молодіжна рада при Борзнянській міській раді як постійно діючий консультативно-дорадчий орган утворюється на підставі постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 «Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи», рішення Борзнянської міської ради від 15 липня 2020 року «Про створення Молодіжної ради при Борзнянській міській раді» для забезпечення реалізації молодіжної політики на території Борзнянської ОТГ, створення системи молодіжного самоврядування, залучення молоді до участі у всіх сферах розвитку об’єднаної територіальної громади.

Склад молодіжної ради буде сформовано на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатів, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Молодіжної ради. Кількісний склад Молодіжної ради  визначено Положенням про Молодіжну раду – 15 осіб на строк у два роки.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, що навчаються чи ведуть свою діяльність та проживають на території Борзнянської ОТГ.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи кандидатом у члени Молодіжної ради подається заява встановленого зразка та біографічна довідка запосиланням: https://drive.google.com/file/d/1MiNGcV_nG_lcpAbctHtDT6OpGkGVLCMC/view?usp=sharing

Документи приймаються до 5 жовтня 2020 р. включно відділом культури, сім’ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради (вул. Ганни Барвінок, 7, 2-й поверх), тел.34121 або на електронну пошту tarols@ukr.net. Контактна особа – Олена Таран, тел.(096)7537737.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь