A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Ощадливі сіверяни придбали за акцією «Твоя Енергонезалежність» більше 1,2 млн кубометрів газу

Дата: 05.10.2020 14:37
Кількість переглядів: 382

Фото без опису

Завершився останній, третій, етап акції «Твоя Енергонезалежність». За півтора місяці, з 15 серпня до 30 вересня, 1394 жителі Чернігівщини зарезервували на опалювальний сезон більше ніж 1 мільйон 206 тисяч кубометрів газу.

«В осінньо-зимовий період вартість блакитного палива традиційно зростає. Економити, зменшуючи споживання газу, звичайно, можна, але чи комфортно буде в холодному помешканні, питання риторичне. Саме тому, другий сезон поспіль ТОВ «Чернігівгаз Збут» проводить акцію «Твоя енергонезалежність», надаючи своїм клієнтам можливість придбати ресурс на весь опалювальний сезон за фіксованою ціною», — наголошує директор ТОВ «Чернігівгаз Збут» Іван Луста.

Цьогоріч акція «Твоя енергонезалежність» проходила в три етапи. На першому, з 15 до 31 серпня, 506 родин Чернігівщини зафіксували вартість кубометру газу на рівні 4,49 грн., замовивши й оплативши понад 525 тисяч кубів блакитного палива.

 Другий етап акції розпочався 1 вересня і тривав до 15 числа. У цей період ощадливі сіверяни зарезервували на зиму майже пів мільйона кубометрів природного газу, сплативши за нього по 4,99 грн. за куб.

 На фінішній прямій акції, з 15 до 30 вересня, потурбувались про свою енергонезалежність 338 домогосподарств Чернігівщини, які замовили понад 183 тисячі кубометрів палива, загальною вартістю понад 1 мільйон гривень.

Уже з 1 жовтня 1394 родини можуть не турбуватися про те, скільки доведеться сплачувати за тепло й затишок в оселі. Весь необхідний їм обсяг ресурсу вже оплачений, тож ціна для них залишиться незмінною, до повного використання придбаних кубометрів або до 31 березня 2021 року.

Єдине, що учасникам акції потрібно буде робити, як і раніше — це передавати показання лічильників з 1 по 5 число кожного місяця і сплачувати за розподіл газу, адже його вартість в акційній ціні не врахована.

Підбиваючи підсумки другого сезону акції «Твоя енергонезалежність», директор ТОВ «Чернігівгаз збут» Іван Луста додав: «Близько 20 % учасників цьогорічної акції - це споживачі, які скористалися можливістю зекономити кошти минулого опалювального сезону, вони оцінили переваги фіксованої ціни, та впевнились в надійності свого постачальника».

«Чернігівгаз Збут» — твій надійний та зручний постачальник газу


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь