A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Проведено засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді

Дата: 06.10.2020 15:26
Кількість переглядів: 465

Сьогодні, 6 жовтня, відбулось засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання молоді під головуванням Володимира Гуменського - заступника голови Борзнянської міської ради з питань діяльності виконавчих органів.

Координаційна рада створена 17 березня 2020 р. як консультативно-дорадчий орган для вирішення питань, пов'язаних з реалізацією державної політики у сфері національно-патріотичного виховання на території Борзнянської міської ради.

В ході засідання присутні заслухали інформацію про роботу, яка проводиться відділом культури, сім'ї, молоді та спорту спільно із закладами освіти та громадськими організаціями, обговорили питання організації та проведення молодіжних та національно-патріотичних заходів на найближчу перспективу.

Зокрема, до кінця цього року планується провести Спартакіаду серед допризовної та призовної молоді "Я - патріот"; змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки пам'яті Олега Куслія; футбольний турнір "Шураві"; військово-патріотичні змагання "Нумо, хлопці!" та ряд інших. Старшокласники та студенти наших навчальних закладів завжди активно беруть участь у таких заходах та проявляють до них щирий інтерес.

Голова районної спілки учасників АТО Сергій Локоть запропонував організувати проведення бесід у вільному форматі між ветеранами та учнями-старшокласниками у позакласний час.

Директор центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради Людмила Віра внесла пропозицію провести у соціальних мережах опитування нашої молоді з метою визначення їх інтересів, заходів, які б вони хотіли бачити у громаді тощо.

Начальник відділу культури, сім'ї, молоді та спорту Сергій Іващенко поінформував присутніх про Програму національно-патріотичного виховання та підтримки молоді, яка діє на території Борзнянської міської ради та запропонував вносити пропозиції на 2021 рік.

Підводячи підсумки засідання, Володимир Гуменський запевнив, що міська рада завжди готова до співпраці щодо виховання та підтримки молоді і надалі буде фінансово підтримувати проведення заходів у цій сфері.

Відділ культури, сім'ї, молоді та спорту Борзнянської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь