A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міжнародний день людей з інвалідністю

Дата: 25.11.2020 09:46
Кількість переглядів: 365

Щороку 3 грудня Україна, разом зі світовою спільнотою, відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю.

Незважаючи на нелегкі випробування особи з інвалідністю проявляють виняткову силу духу й невтомно йдуть до поставлених цілей. Тож сьогодні ми всі впевнено рухаємося до створення суспільства рівних можливостей для всіх. Розвивається виробництво протезно-ортопедичних виробів, засобів пересування та реабілітації, розширюється мережа установ комплексної реабілітації, створюються умови для професійної реабілітації та працевлаштування осіб з інвалідністю, здобуття ними освіти, участі у суспільно-політичному, культурному житті. Ці напрямки є серед найпріоритетніших у роботі Чернігівського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів. Виконуючи свою важливу роботу, відділення Фонду відчуває відповідальність. Адже за кожним із цих напрямків нашої діяльності стоять конкретні люди, їхні непрості долі. Вони покладають на нас певні надії, сподіваються на підтримку та допомогу з боку Фонду.

Найвідповідальніше завдання обласного відділення – виконання програм соціального захисту осіб з інвалідністю, які фінансуються з Державного бюджету. Багато сьогодні вже зроблено. Є що підсумовувати, аналізувати, доопрацьовувати. Але попереду – системна і постійна робота, спрямована на підтримку тих, кому потрібна допомога і розуміння. Це основа нашої роботи. А вдячність людей, їх впевненість у житті – найвища нагорода.

Тож висловлюємо вдячність соціальним партнерам, працедавцям – за реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього, всім, хто ділиться теплом своєї душі із особами з інвалідністю прагне підтримати їх, створює належні умови для самореалізації в житті, спорті, громадській діяльності. Вірю, що ми всі й надалі будемо наполегливо працювати задля успішного розв’язання соціальних проблем осіб з інвалідністю. Будьмо великодушними і надія помножиться стократ.

Бажаємо всім особам з інвалідністю здоров’я, терпіння, любові та підтримки близьких, миру та злагоди.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь