A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Сьогодні на Борзнянщині перебував заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Загайний

Дата: 03.12.2020 16:45
Кількість переглядів: 489

У ході робочого візиту Віталій Загайний спільно із в.о. голови Борзнянської районної державної адміністрації Тетяною Пирог та міським головою Ларисою Осадчук обговорили питання функціонування центру надання адміністративних послуг та перспективи його розвитку.

Також посадовці відвідали Борзнянську центральну районну лікарню. Про ситуацію щодо поширення та боротьби з коронавірусною інфекцією говорили з директором закладу – Тетяною Стовбою. Особливу увагу звернули на готовність роботи відділень лікарні до раптового вимкнення світла. Це питання стає надважливим у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції та підвищеною потребою використання ШВЛ апаратів для хворих на коронавірус. Віталій Загайний проінспектував роботу генераторів та поговорив із працівниками лікарні, які працюють із електроносіями. Він наголосив, що в критичний момент саме від них може залежати життя людини і не можна допустити жодної помилки чи гаяння часу.

Директор закладу запевнила, що ситуація тримається під контролем, генератори у робочому стані, тому готові до будь-яких неочікуваних моментів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь