A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Провели термінову нараду з керівниками медичних закладів Борзнянської ОТГ

Дата: 16.12.2020 17:32
Кількість переглядів: 421

Сьогодні, 16 грудня, міський голова Лариса Осадчук спільно з в.о.голови райдержадміністрації Тетяною Пирог провели нараду з головним лікарем КНП «Борзнянський ЦПМСД» Анатолієм Обозним, медичним директором КНП «Борзнянська центральна районна лікарня» Миколою Золотаренчуком, районним дитячим педіатром і депутатом міської ради Сергієм Черновим та головою профспілки медичних працівників Вікторією Турутою. На зустріч було запрошено старосту Ядутинського старостинського округу Людмилу Лось.

Головною темою зустрічі було обговорення високого рівня заборгованості по енергоносіям КНП «Борзнянська центральна районна лікарня» та складна ситуація, що склалася по фельдшерсько-акушерським пунктам (ФАП) у старостинських округах, зокрема, сіл Ядути, Нові Млини та Головеньки. До того ж і Плисківська громада має велику заборгованість по електроенергії у своєму медичному закладі. На сьогоднішній день місцевим ФАПам не вистачає коштів на опалення та обслуговування машин швидкої допомоги. У той час як міська рада виконала свої зобов’язання по утриманню лікарні та виділила кошти у розмірі прийнятому відповідно до затвердженого бюджету громади, КНП «Борзнянський ЦПМСД» не в змозі забезпечити нормальні умови роботи ФАПів, а отже, люди знову залишаюся без належних умов лікування.

Проблем багато і всі вони потребують невідкладного вирішення. В.о. голови райдержадміністрації Тетяна Пирог закликала всіх голів ОТГ, що розміщені на території вже колишнього Борзнянського району, об’єднатися заради вирішення цих питань.

У свою чергу Лариса Анатоліївна підкреслила, що керівники обох медичних закладів, у першу чергу, є менеджерами і закликала до належного виконання своїх обов’язків, бо саме вони несуть відповідальність за ситуацію, що склалася у фельдшерсько-акушерських пунктах вищевказаних населених пунктів. Вона сказала, що саме від правильного управління та тісної співпраці з головами ОТГ залежить подальше утримання та майбутнє обох медичних закладів!

Лариса Осадчук наголосила, що нашим завданням є об’єднання зусиль та збереження медичного закладу, адже не зважаючи на територіальні межі, люди з навколишніх сіл та громад хочуть лікуватися у своїй лікарні!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь