Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Тарифи на опалення та гаряче водопостачання до кінця опалювального сезону в Україні не підвищуватимуть

Дата: 22.01.2021 09:40
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

Тарифи на опалення та гаряче водопостачання до кінця опалювального сезону в Україні не підвищуватимуть

Про це заявив голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко.

Такої домовленості досягли під час урядової наради, ініційованої Асоціацією міст України, за участі Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, мерів: Києва - Віталія Кличка, Маріуполя – Вадима Бойченка, Кропивницького – Андрія Райковича, Вінниці – Сергія Моргунова, Кривого Рогу – Костянтина Павлова та першого заступника міського голови Харкова – Олександра Новака. В нараді також взяли участь представники НАК «Нафтогаз України», Офісу Президента України та депутати Верховної ради.

«Нам вдалося досягти розуміння з центральною владою щодо необхідних кроків для недопущення кризи в системі теплозабезпечення населення та соціальних об'єктів», - зазначив після наради Віталій Кличко.

В понеділок, 25 січня, має бути підписаний Меморандум між урядом, АМУ та представниками парламенту про алгоритм виведення сфери теплопостачання з кризової ситуації, спричиненої коливанням ціни на газ в Україні. Зокрема, - першочергових кроків щодо врегулювання питання різниці в тарифах на тепло, а також компенсації збитків підприємствам теплопостачання.

Нагадаємо, Голова АМУ В.Кличко звернувся до Президента України В.Зеленського щодо недопущення кризи у системі теплозабезпечення населення та соціальних об’єктів.

 

Чернігівське РВ АМУ
Офіс реформ у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь