Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася 5 сесія 8 скликання

Дата: 29.01.2021 16:02
Кількість переглядів: 504

Сьогодні, 29 січня, під головуванням міського голови Лариси Осадчук відбулася 5 сесія 8 скликання, на якій були присутні 23 депутати.

Під час засідання було розглянуто ряд питання, зокрема, було затверджено на посаду заступника Борзнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяну Пирог. Під час свого виступу Тетяна Валеріївна розповіла про свій великий досвід у роботі на державних посадах, зокрема, свою діяльність як начальника служби у справа дітей райдержадміністрації та активну участь у роботі жіночих громадських організацій, які створювалися завдяки її ініціативі. Вона підкреслила, що дуже добре знайома із проблемами громади саме у гуманітарній та культурній сфері і готова розпочати свою роботу на цій відповідальній посаді.

Також депутати надали слово жительці громади Дворніченко Людмилі Миколаївні, яка в черговий раз звернула увагу присутніх до проблеми бездомних котів та собак. Депутати пообіцяли допомогти Людмилі Миколаївні з питанням стерилізації її домашніх улюбленців.

Одним із складних та спірних пунктів було питання надання землі мешканцям громади. Депутати детально вивчили всі запити громадян та прийняли відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь