A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася 5 сесія 8 скликання

Дата: 29.01.2021 16:02
Кількість переглядів: 488

Сьогодні, 29 січня, під головуванням міського голови Лариси Осадчук відбулася 5 сесія 8 скликання, на якій були присутні 23 депутати.

Під час засідання було розглянуто ряд питання, зокрема, було затверджено на посаду заступника Борзнянського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяну Пирог. Під час свого виступу Тетяна Валеріївна розповіла про свій великий досвід у роботі на державних посадах, зокрема, свою діяльність як начальника служби у справа дітей райдержадміністрації та активну участь у роботі жіночих громадських організацій, які створювалися завдяки її ініціативі. Вона підкреслила, що дуже добре знайома із проблемами громади саме у гуманітарній та культурній сфері і готова розпочати свою роботу на цій відповідальній посаді.

Також депутати надали слово жительці громади Дворніченко Людмилі Миколаївні, яка в черговий раз звернула увагу присутніх до проблеми бездомних котів та собак. Депутати пообіцяли допомогти Людмилі Миколаївні з питанням стерилізації її домашніх улюбленців.

Одним із складних та спірних пунктів було питання надання землі мешканцям громади. Депутати детально вивчили всі запити громадян та прийняли відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь