A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

До уваги мешканців громади!

Дата: 08.02.2021 09:30
Кількість переглядів: 386

Фото без опису

З 2020 року в Україні запрацювала Програма «Енергодім» Державної установи «Фонд енергоефективності», згідно якої ОСББ можуть отримати до 70% компенсації на впровадження заходів з енергозбереження.

Фонд фінансується із державного бюджету та Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC), яка адмініструє Мультивалютний донорський трастовий фонд (МДТФ). Зокрема донорами МДТФ є Європейський Союз та Уряд Німеччини.

В рамках Програми «Енергодім» Фонд відшкодовує ОСББ 40% вартості робіт та матеріалів для пакету А та 50%- для пакету Б. Крім того, для перших 500 ОСББ, які візьмуть участь у програмі Фонду, відшкодовуються додаткові 20%.

На сьогодні між Фондом та громадами Чернігівської області підписано 6 меморандумів про співпрацю в напрямку підвищення енергоефективності в житловому секторі. Від ОСББ Чернігівської області до Фонду вже подано 26 заявок на участь у програмі. По ряду об’єктів вже завершено роботи згідно проєктів та отримано перші транші на відшкодування.

Зверніть увагу, участь у конкурсі можлива тільки за наявності або ж створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь