A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Робоча зустріч

Дата: 17.02.2021 17:13
Кількість переглядів: 359

Світ швидкими темпами переходить до епохи знань і творчості з інноваційними цифровими технологіями. Нинішній карантин довів, що не лише майбутнє залежить від переходу на цифрові технології, а й теперішнє, з метою економії часу і підвищення продуктивності, оптимізації та покращення комунікацій, змушує реагувати на зміни та діяти швидко.

 

Про законодавчі нововведення у частині реєстрації місця проживання йшла мова під час робочої зустрічі завідувача Борзнянського РС УДМС України в Чернігівській області Галини Толочко з начальником відділу «Центр надання адміністративних послуг» Височанської сільської ради Анною Каплєнковою. Керівники детально обговорили питання реалізації заходів із впровадження нової версії публічного сервісу «Реєстр територіальних громад».

 

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України (№ 1362 від 23 грудня 2020 р.) з 1 квітня органи місцевого самоврядування вестимуть реєстри територіальних громадян виключно в електронній формі та за допомогою інформаційної системи ДМС. Це і відкриє шлях для онлайн-реєстрації чи зняття з реєстрації місця проживання. Крім того, це дозволить вирішити проблему відсутності актуальної інформації щодо прописки громадян. Подати відповідну заявку незабаром можна буде у додатку «Дія».

 

Головний меседж зустрічі – покращення якості та мінімізації помилок, забезпечення підтримки в актуальному стані відомостей про зареєстроване місце проживання/перебування фізичних осіб, реалізація міграційного законодавства в частині документування населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь