A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Позапланові перевірки проведено

Дата: 04.03.2021 09:35
Кількість переглядів: 359

Відповідно до доручення Прем’єр-міністра України, окремого доручення ДСНС України, наказів Управління ДСНС України у Чернігівській області та з метою здійснення контролю за виконанням вимог Кодексу цивільного захисту України, інших законодавчих та нормативних, нормативно-правових актів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки i керуючись абзацом сьомим частини першої статті 6 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності», Борзнянським РС Управління ДСНС України у Чернігівській області було проведено позапланові заходи державного нагляду (контролю) у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки стосовно пожежної безпеки готелів, пансіонатів, хостелів, будинків для людей похилого віку та осіб з інвалідністю, розташованих на підвідомчій території.

 

Під час проведення позапланових перевірок особливу увагу звернуто на шляхи евакуації і виходи, наявність та працездатність систем протипожежного захисту, внутрішнього та зовнішнього водопостачання.

 

За участю органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, представників поліції, організовано та забезпечено проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання вимог техногенної та пожежної безпеки.

 

За результатами проведених позапланових перевірок поінформовано місцеві органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування щодо стану забезпечення техногенної та пожежної безпеки об’єктів. Ініційовано розгляд цього питання на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

 

 

Головний інспектор Борзнянського РС У ДСНС України у Чернігівській області

Олександр ФІЛОНЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь