Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова провела робочу зустріч із директором КНП «Борзнянська міська лікарня»

Дата: 29.03.2021 18:49
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Міський голова Лариса Осадчук провела нараду із директором КНП «Борзнянська МЛ» Тетяною Стовбою. Обговорили ряд актуальних проблем. Детально розглянули питання погашення заборгованості по енергоносіях, а також ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції на території Борзнянської ТГ. Згідно рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КНП «Борзнянська МЛ» повинна забезпечити повне перепрофілювання для надання медичної допомоги хворим на коронавірусну інфекцію. На сьогодні у лікарні розгорнуто 120 ковідних ліжок.

 

Відповідно до даних Міністерства охорони здоров’я з 29 березня у Чернігівській області діє червоний рівень епідемічної небезпеки. Оскільки кількість хворих щоденно зростає, важливо розуміти, що тільки своєчасна вакцинація може допомогти у боротьбі із наступом епідемії.

 

У КНП «Борзнянський ЦПМСД» продовжується ІІ етап вакцинування від COVID-19. 24 березня медичний заклад отримав 100 доз вакцини Oxford/AstraZeneca (Covishield) для щеплення цільових груп населення, а саме: медичних працівників та осіб 80 років і старші. На сьогодні вже використано 50 доз вакцини, робота продовжується.

 

Лікарі наголошують, що тільки масове вакцинування допоможе нам побороти хворобу та повернутися до нормального життя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь