A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова провела нараду із директором КП «Борзна-Комунальник»

Дата: 29.03.2021 19:05
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Міський голова Лариса Осадчук провела нараду із директором КП «Борзна-Комунальник» Миколою Галепою. Обговорили актуальні питання зі сфери життєдіяльності громади.

 

Однією із важливих проблем є ліквідація стихійних сміттєзвалищ та приведення в належний санітарний стан території громади. На сьогодні ця проблема стає все більш актуальна. Сміття, яке викидається безвідповідальними мешканцями на узбіччя доріг, лісосмуг, водойм наносить непоправної шкоди навколишньому середовищу. Звалища відходів негативно впливають і на природу, і на людське здоров’я, адже продукти гниття і розпаду потрапляють у ґрунт та воду.

 

Комунальне підприємство «Борзна-Комунальник» нагадує, щомісячна плата за вивіз сміття на одного члена родини становить 10,31 грн і наголошує на важливості своєчасної оплати даних послуг. У разі викиду сміття у невстановлених для цього місцях, громадяни повинні сплатити штраф у розмірі вказаному у ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 

Довідково: Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів – тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь