A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 30.03.2021 16:00
Кількість переглядів: 284

Фото без опису

Сьогодні, 30 березня, під головуванням міського голови Лариси Осадчук відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Борзнянської міської ради.

 

Членами комісії розглянуто питання щодо епідемічної ситуації в громаді, пов’язаної з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 та забезпечення виконання заходів щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції, передбачених для «червоного» рівня епідемічної небезпеки.

 

Під час засідання заслухали директора КНП «Борзнянська міська лікарня» Тетяну Стовбу щодо ситуації, яка склалася у медичному закладі у зв’язку зі збільшенням кількості госпіталізованих хворих на COVID-19 та вжитих заходів для повного перепрофілювання КНП «Борзнянська МЛ» для надання медичної допомоги хворим на коронавірусну інфекцію. Директор КНП «Борзнянська ЦПМСД» Анатолій Обозний доповів, як проходить процес другого етапу вакцинації від COVID-19, що розпочався 24 березня. Людмила Чепур, головний спеціаліст Борзнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області, доповіла про проведену роботу щодо дотримання заходів запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції.

 

Розглянувши детально ситуацію, що склалася, члени комісії прийняли рішення про запровадження карантинних обмежень «червоної» зони.

 

Ознайомитись з протоколом засідання комісії можна за посиланням



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь