A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини врятували 4 особи та 56 разів залучалися до ліквідації пожеж, надзвичайних подій та надання допомоги населенню

Дата: 23.03.2021 12:33
Кількість переглядів: 346

Фото без опису

Упродовж минулого тижня з 15 по 22 березня вогнеборцями ліквідовано 31 пожежу, 22 з яких виникло в житловому секторі громадян, 4 на транспорті, 3 в природних екологічних системах, а також 2 інші. Надзвичайники врятували 3-х людей, з них 2 дитини в с. Гнідинці Варвинської територіальної громади Прилуцького району. Разом з тим, у с. Красний Колядин Талалаївської територіальної громади та с. Любечанинів Остерської територіальної громади під час пожеж 2 особи отримали травми. На жаль, у с. Томашівка Ічнянської територіальної громади у вогні загинула 1 особа.

 

З річки Десна в межах м. Чернігів врятовано рибалку, який провалився під тонку кригу.

 

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучалися до виконання завдань за призначенням. Знешкоджено 1 артилерійський снаряд калібром 85 мм та 2 артилерійські снаряди калібром 76 мм, які були виявлені у обласному центрі.

 

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 22 рази залучалися до проведення невідкладних робіт, зокрема, надання допомоги медичним працівникам і населенню, відкривання дверей, рятування тварини, буксирування транспортних засобів, виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19, забезпечення пожежної та техногенної безпеки тощо.

 

Борзнянський районний сектор У ДСНС України
у Чернігівській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь