Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Стартував Місячник «Спорт для всіх — спільна турбота»

Дата: 06.04.2021 22:37
Кількість переглядів: 387

Фото без опису

На території Борзнянської територіальної громади стартував Місячник “Спорт для всіх — спільна турбота”. Головною метою Місячника є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою і спортом. Основним завданням Місячника є упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону.

 

Працівники відділу культури, сім’ї. молоді та спорту, КП “Борзна-Спорт” провели робочі наради зі старостами старостинських округів, обговорили проблеми і намітили плани на майбутнє.

 

Зокрема в селах Оленівка, Ядути і Мала Загорівка будуть встановлені нові волейбольні майданчики. В с. Миколаївка в минулому році встановили в центрі села новий волейбольний майданчик. Нині ж заплановано встановити лавочки для глядачів та стіл. У с. Кинашівка буде завезено пісок на волейбольний майданчик та встановлено додатково лавочки для глядачів на сільському стадіоні. Планується провести роботи по облаштуванню стадіону в с. Шаповалівка та шкільних спортивних майданчиків в Прачах. Також буде придбано спортивний інвентар для проведення тренувальних занять сільських спортсменів. Причому всі роботи організують і проведуть своїми силами небайдужі люди цих населених пунктів, які підтримують здоровий спосіб життя. В свою чергу фінансування витрат візьме на себе КП “Борзна-Спорт” Борзнянської міської ради.

 

І якщо в більшості сіл йде тільки підготовка до виконання робіт, то в Забілівщині зараз саме активна фаза. Тривають роботи по ремонту футбольного поля. Задумки у місцевих спортсменів серйозні. Ще торік на футбольному полі “попрацював” грейдер, потім пройшли диски. Цими вихідними посіяли траву, удобрили і покаткували. Хочемо подякувати молодіжному активу цього невеличкого, але дружнього села.

 

Працюємо на розвиток громади!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь