Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Стартував Місячник «Спорт для всіх — спільна турбота»

Дата: 06.04.2021 22:37
Кількість переглядів: 371

Фото без опису

На території Борзнянської територіальної громади стартував Місячник “Спорт для всіх — спільна турбота”. Головною метою Місячника є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою і спортом. Основним завданням Місячника є упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону.

 

Працівники відділу культури, сім’ї. молоді та спорту, КП “Борзна-Спорт” провели робочі наради зі старостами старостинських округів, обговорили проблеми і намітили плани на майбутнє.

 

Зокрема в селах Оленівка, Ядути і Мала Загорівка будуть встановлені нові волейбольні майданчики. В с. Миколаївка в минулому році встановили в центрі села новий волейбольний майданчик. Нині ж заплановано встановити лавочки для глядачів та стіл. У с. Кинашівка буде завезено пісок на волейбольний майданчик та встановлено додатково лавочки для глядачів на сільському стадіоні. Планується провести роботи по облаштуванню стадіону в с. Шаповалівка та шкільних спортивних майданчиків в Прачах. Також буде придбано спортивний інвентар для проведення тренувальних занять сільських спортсменів. Причому всі роботи організують і проведуть своїми силами небайдужі люди цих населених пунктів, які підтримують здоровий спосіб життя. В свою чергу фінансування витрат візьме на себе КП “Борзна-Спорт” Борзнянської міської ради.

 

І якщо в більшості сіл йде тільки підготовка до виконання робіт, то в Забілівщині зараз саме активна фаза. Тривають роботи по ремонту футбольного поля. Задумки у місцевих спортсменів серйозні. Ще торік на футбольному полі “попрацював” грейдер, потім пройшли диски. Цими вихідними посіяли траву, удобрили і покаткували. Хочемо подякувати молодіжному активу цього невеличкого, але дружнього села.

 

Працюємо на розвиток громади!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь