A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Турбота про літніх людей – ознака зрілості та величі душі

Дата: 16.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 369

Фото без опису

За ініціативою міського голови Лариси Осадчук для покращення якості надання соціальних послуг та забезпечення їх доступності для жителів нашої громади працівниками Центру надання соціальних послуг Борзнянської міської ради створено мобільну бригаду працівників, що відвідують мешканців старостинських округів Борзнянської територіальної громади, які потребують соціальної допомоги та догляду.

 

15 квітня мобільна бригада Центру працювала в Ядутинському старостинському окрузі.

 

Соціальні працівники в с. Красностав відвідали сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, провели профілактичну роботу та, завдяки небайдужим людям, надали їм гуманітарну допомогу.

 

Було здійснено перевірку якості надання послуг соціальними робітниками в с. Ядути та с. Острів Надії. Приємно зазначити, що вони відповідально, уважно, з повагою ставляться до підопічних, морально підтримують, завжди знаходять спільну мову з ними, допомагають по господарству, намагаються всіх вчасно забезпечити продуктами харчування, ліками та надають інші послуги, передбачені індивідуальними планами.

 

Бажаючі отримали послуги кваліфікованого перукаря Центру. Люди мали можливість, не виїжджаючи з села, зробити сучасну зачіску. Адже перукарське мистецтво – це мистецтво дарувати радість та позитивні емоції.

 

У березні мобільна бригада працювала в с. Миколаївка, с. Іванівка та с. Шаповалівка. Дякуємо старостам за активну допомогу в організації нашої роботи.

 

Центр і надалі планує продовжувати цю благородну місію у всіх старостинських округах нашої громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь