Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Щотижнева оперативна нарада

Дата: 19.04.2021 11:20
Кількість переглядів: 475

Фото без опису

19 квітня під керівництвом голови міської ради Лариси Осадчук відбулася щотижнева оперативна нарада за участю заступників Тетяни Пирог, Сергія Коросташовця та керуючої справами-секретаря виконавчого комітету Борзнянської міської ради Альони Волковицької.

 

Міський голова заслухала інформацію керівників щодо основних напрямів життєдіяльності громади за минулий тиждень та про основні питання на поточний тиждень. Основними питаннями на нараді були:

  • стан захворюваності на COVID-19 у Борзнянській громаді;
  • утримання благоустрою громади, паркової зони міста та інші питання.

 

Під час наради заступник міського голови Сергій Коросташовець доповів про хід робіт із благоустрою паркової зони міста та підготовки території для створення скверу на перехресті вул. Красносільського та вул. Героїв Майдану. Обговорили ремонт пам’ятника воїнам Другої Світової війни, який був пошкоджений невідомими особами минулого тижня.

 

Заступник міського голови Тетяна Пирог доповіла про напружену ситуацію із коронавірусною інфекцією у громаді. На сьогоднішній день Борзнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христина Алчевської та Оленівська ЗОШ здійснюють навчальний процес дистанційно у зв’язку з виявленими випадками захворювання на COVID-19 у школярів та працівників даних освітніх закладів.

 

Заслухавши звіти заступників по виконаній роботі, міський голова Лариса Осадчук надала ряд рекомендацій та доручень посадовим особам та керівникам структурних підрозділів у межах їх повноважень.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь