A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання робочої групи

Дата: 06.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 302

Фото без опису

Сьогодні, 6 травня, під головуванням міського голови Лариси Осадчук відбулося засідання робочої групи з питань діяльності та утримання КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради. На зустрічі були присутні заступник міського голови Тетяна Пирог, голова Комарівської територіальної громади Віктор Бондаренко, заступник голови Височанської територіальної громади Андрій Козішкурт, директор КНП «Борзнянська міська лікарня» Тетяна Стовба та депутати Борзнянської міської ради, які входять до складу даної робочої групи.

На порядку денному було обговорення питання діяльності даного медичного закладу. Проблема оплати комунальних послуг КНП «Борзнянська міська лікарня» була і залишається ключовою для обговорення та вирішення. За час пандемії медичний заклад прийняв велику кількість пацієнтів із різних районів області, оскільки за рішенням обласної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КНП «Борзнянська міська лікарня» була повністю перепрофільована для лікування пацієнтів з коронавірусною інфекцією.

Присутні керівники територіальних громад із розумінням ставляться до даної ситуації і запевнили, що і надалі будуть підтримувати та співфінансувати даний медичний заклад.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь