A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Рятувальники спільно з лісокористувачами відпрацьовують дії щодо ліквідації лісових пожеж

Дата: 11.05.2021 10:32
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Щороку у природних екосистемах виникає велика кількість пожеж, зокрема у лісових масивах, на торфовищах та відкритих територіях, які завдають значної шкоди як навколишньому середовищу, так і громадянам. З метою недопущення пожеж під час літнього пожежонебезпечного періоду, рятувальники 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини (м. Борзна) 4-го пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Чернігівській області постійно проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами та посилюють взаємодію з представниками лісових господарств.

Так, 6 травня проведено спільні тренування рятувальників ДСНС та працівників ДП «Борзнянське лісове господарство» та ДП «Борзнарайагролісгосп». Відповідно до тактичного задуму, через необережність у поводженні з вогнем загорілася суха трава і вогонь поширився на лісові насадження. Рятувальники 24 ДПРЧ (м. Борзна) та лісокористувачі практично відпрацювали спільні дії по ліквідації загоряння за допомогою пожежно-рятувальної і пристосованої до гасіння пожеж техніки, ранцевих оприскувачів тощо.

Крім того, під час тренувань відпрацьовані та відкориговані документи оперативного реагування та план спільних дій у разі виникнення лісових пожеж.

 

Ніжинське районне управління
ГУ ДСНС України у Чернігівській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь