A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Дата: 19.05.2021 15:38
Кількість переглядів: 425

Фото без опису

Сьогодні, 19 травня, під головуванням міського голови Лариси Осадчук відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Борзнянської міської ради.

Олександр Філоненко, головний інспектор РС У ДСНС України в Чернігівській області, зробив доповідь з питання протипожежної безпеки, вивчення стану та ремонту несправних та облаштування альтернативних джерел протипожежного водопостачання. Члени комісії обговорили проблему дотримання правил пожежної безпеки ТОВ «ДЕНАЛІ ОІЛ».

Директор КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Тетяна Стовба доповіла про ситуацію, яка на сьогодні склалася у лікарні щодо надання медичної допомоги хворим на коронавірусну інфекцію та лікування хворих з інших районів області.

Ситуацію з вакцинації проти COVID-19 пояснив директор КНП «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Анатолій Обозний. Анатолій Андрійович зазначив, що на сьогоднішній день усі отримані дози вакцини використані, медичний заклад чекає нових надходжень.

Микола Косенко, начальник Борзнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області, доповів про ефективність здійснення контролю за виконанням карантинних заходів населенням.

Начальник відділу освіта Борзнянської міської ради Олена Мідянка доповіла про дотримання карантинних заходів у закладах освіти, розташованих на території громади.

Протокол № 5 засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Борзнянської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь