A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Змагання з футболу серед юнаків «Золотий колосок»

Дата: 24.05.2021 12:04
Кількість переглядів: 311

Фото без опису

На Чернігівщині стартували змагання з футболу серед юнаків «Золотий колосок». Організатором цього заходу є обласна організація ФСТ «Колос».

Першість буде розіграна у трьох вікових групах: старшій (2007-2008 р.н.), середній (2009-2010 р.н.), молодшій (2011-2012 р.н.). Перший етап змагань – відбірковий. Було сформовано три зони. Одна з них, відбулася вчора в Борзні. Всього грало 9 команд.

У старшій групі за вихід до фіналу змагалися юні спортсмени Борзни, Ічні та Ладану. У стартовій грі борзнянці перемогли Ічню 2-1, але, на жаль, поступилися Ладану 0-1. В підсумку наша команда – друга, а до фіналу виходять ладанці.

А ось хлопчики середньої і молодшої вікових груп не дали своїм суперникам жодних шансів на перемогу. Юні борзнянці 2009-2010 р.н. перемогли Ічню 5-0 і Ладан 3-0, а 2011-2012 р.н. – Ічню 12-0 і Линовицю 3-0.

Хочемо привітати наших хлопчаків і їх тренерів з успішним подоланням групового етапу. Звичайно, що приємно, але зроблено лише перший крок до загальної перемоги. Це зробити буде не просто, але можливо. Фінальна частина – найближчими вихідними. Готуємося.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь