Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Взяли участь в онлайн-семінарі

Дата: 26.05.2021 16:08
Кількість переглядів: 339

Фото без опису

Сьогодні, 26 травня, працівники служби у справах дітей міської ради в режимі відеоконференцзв’язку взяли участь у семінарі на тему: «Теоретичні та практичні аспекти захисту прав дитини та реформування системи інституційного догляду та виховання дітей», який проходив у Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій за ініціативи служби у справах дітей облдержадміністрації.

На семінарі були висвітлені результати триденного моніторингу стану додержання прав дитини в умовах адміністративно-територіальної реформи та децентралізації влади на території Чернігівської області, який проводився впродовж 17-19 травня цього року представниками Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь