Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Фінал обласних змагань з футболу «Золотий колос України»

Дата: 31.05.2021 09:53
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Вчора вписана ще одна яскрава сторінка в історію спорту Борзнянщини. І вписали її юні футболісти, своєю чудовою грою, своєю самовіддачею і майстерністю.

У Сновську пройшов фінал обласних змагань з футболу «Золотий колос України» серед футболістів 2009-2010 та 2011-2012 рр. народження. Організатор цих змагань – обласна організація ФСТ «Колос».

У фінальній частині грали і юні борзнянці. Гравці 2009-2010 рр. народження у півфіналі зійшлися з командою Мени. І перемогли з рахунком 3-2. У фіналі грали з господарями поля, однолітками зі Сновська. Тут вихованцям Євгенія Коротича трохи не пощастило – поразка 0-2 і в підсумку 2 місце. Хочемо привітати хлопців зі здобуттям срібних медалей. Безумовно, це успіх. Молодці!!!

У фінальній частині серед учасників молодшої групи, грало 3 команди. Юні борзнянці розпочали з перемоги над командою Чернігівського району з рахунком 8-0. Проте, щоб здобути «золото» у грі проти Сновська нас влаштовувала лише перемога. Поєдинок видався не простим. Наші вели в рахунку, потім пропустили у відповідь. І все ж кінцівка гри за нами. Перемога 2-1 і МИ чемпіони! Вітаємо Олега Кордюка і його вихованців з цією блискучою перемогою!

Золоті медалі чемпіонів здобули: Валентин Гриненко, Денис Косенко, В’ячеслав Чичкан, Нікіта Локоть, Євгеній Цюцюпа, Ярослав Самардак, Володимир Лєсниця, Данило Фесенко, Артем Подвишенний, Руслан Дорошенко, Андрій Болобан, Артур Войтенко, Артем Сутченко, Тимофій Павлюк.

Молодці!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь