A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Фінал обласних змагань з футболу «Золотий колос України»

Дата: 31.05.2021 09:53
Кількість переглядів: 339

Вчора вписана ще одна яскрава сторінка в історію спорту Борзнянщини. І вписали її юні футболісти, своєю чудовою грою, своєю самовіддачею і майстерністю.

У Сновську пройшов фінал обласних змагань з футболу «Золотий колос України» серед футболістів 2009-2010 та 2011-2012 рр. народження. Організатор цих змагань – обласна організація ФСТ «Колос».

У фінальній частині грали і юні борзнянці. Гравці 2009-2010 рр. народження у півфіналі зійшлися з командою Мени. І перемогли з рахунком 3-2. У фіналі грали з господарями поля, однолітками зі Сновська. Тут вихованцям Євгенія Коротича трохи не пощастило – поразка 0-2 і в підсумку 2 місце. Хочемо привітати хлопців зі здобуттям срібних медалей. Безумовно, це успіх. Молодці!!!

У фінальній частині серед учасників молодшої групи, грало 3 команди. Юні борзнянці розпочали з перемоги над командою Чернігівського району з рахунком 8-0. Проте, щоб здобути «золото» у грі проти Сновська нас влаштовувала лише перемога. Поєдинок видався не простим. Наші вели в рахунку, потім пропустили у відповідь. І все ж кінцівка гри за нами. Перемога 2-1 і МИ чемпіони! Вітаємо Олега Кордюка і його вихованців з цією блискучою перемогою!

Золоті медалі чемпіонів здобули: Валентин Гриненко, Денис Косенко, В’ячеслав Чичкан, Нікіта Локоть, Євгеній Цюцюпа, Ярослав Самардак, Володимир Лєсниця, Данило Фесенко, Артем Подвишенний, Руслан Дорошенко, Андрій Болобан, Артур Войтенко, Артем Сутченко, Тимофій Павлюк.

Молодці!!!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь