A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Фонд направив 4 млн грн на одноразові допомоги за кошти ФССУ для 18 сімей, чиї рідні померли внаслідок профхвороби на COVID-19

Дата: 31.05.2021 10:43
Кількість переглядів: 214

Фото без опису

Фонд соціального страхування України здійснив фінансування одноразових допомог за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням на загальну суму 4 мільйони 49 тисяч 500 гривень членам сімей 18 працівників закладів охорони здоров’я, які померли внаслідок гострого професійного захворювання на COVID-19.

Допомогу у розмірі 227 тисяч гривень профінансовано для сімей фельдшера з медицини невідкладних станів з Вінницької області, лікаря-терапевта з Волинської області, лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Дніпропетровської області, сімейного лікаря із Закарпатської області, медичної сестри з Івано-Франківської області, лаборанта клініко-діагностичної лабораторії і лікаря загальної практики – сімейного лікаря з Миколаївської області, медичної сестри з Харківської області, лікаря-невропатолога і лікаря-акушера-гінеколога з Херсонської області, реєстратора медичного відділення первинної медичної допомоги і лікаря-педіатра-дільничного з Чернігівської області, а також рентген-лаборанта з Києва.

Допомогу у розмірі 219 тисяч 700 гривень профінансовано для сімей медичного реєстратора з Вінницької області, медичної сестри і лікаря загальної практики - сімейної медицини із Запорізької області, лікаря приймального відділення з Миколаївської області, а також медичної сестри з Харківської області.

Загалом ФССУ профінансував надання одноразової допомоги за кошти Фонду відповідно до загальнообов’язкового державного соціального страхування для родин 116 працівників.

Висловлюємо співчуття близьким і рідним.

Нагадаємо, розмір зазначеної одноразової допомоги від Фонду становить 100 розмірів прожиткового мінімуму, встановленого на момент настання страхового випадку. З 01 грудня 2020 року розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб планово збільшився з 2 197 гривень до 2 270 гривень, відповідно зросли пов’язані із ним страхові виплати.

Після завершення розслідування випадку інфікування медичного працівника COVID-19, за наявності необхідних документів виплати допомог здійснюються ФССУ в оперативному режимі. Працівники Фонду знаходяться на зв’язку із усіма особами, що мають право на виплати, консультують та допомагають зібрати необхідні документи.

 

Прес-служба виконавчої дирекції Фонду
соціального страхування України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь