A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Свято дитинства

Дата: 01.06.2021 16:35
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

З нагоди святкування Міжнародного Дня захисту дітей вже другий день поспіль у міському парку відбуваються святкові заходи для малечі Борзнянської територіальної громади. Перший день літа розпочався веселою розважальною програмою з танцями та конкурсами. Щаслива дітвора ласувала солодкою ватою, захопливо спостерігала за шоу мильних бульбашок, яке влаштувала для малечі Оксана Кройтору. Діти малювали на асфальті улюблених персонажів мультфільмів та веселі картинки. До святкування із задоволенням залучилися і дітки з особливими потребами. Вони отримали величезне задоволення від зустрічі із гостем динозавром, який відвідав малечу у цей день.

На свято завітала заступник міського голови Тетяна Пирог, яка подякувала організаторам цього заходу за подарований гарний настій та посмішки дітей, привітала дітвору із початком літа та побажала гарного відпочинку, приємних сюрпризів та багато нових друзів.

Проведення таких заходів надзвичайно важливе. Вони роблять дітей щасливішими, більш комунікабельними та відкритими один до одного.

У Міжнародний день захисту дітей бажаємо всім нашим юним друзям міцного здоров’я, щасливого дитинства та здійснення найсміливіших мрій.

Вірте в себе, перед вами відкривається весь світ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь