A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Ви запитуєте – ми відповідаємо!

Дата: 10.06.2021 15:27
Кількість переглядів: 312

Фото без опису

Інформуємо, що протягом травня 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС України в Чернігівській області надійшло 450 звернень (у травні 2020 року – 372).

Ви часто запитуєте: «Що потрібно для оформлення біометричного документу та «Чи обов’язково реєструватися в електронній черзі?»

Відповідаємо.

У зв’язку зі збільшенням звернень громадян щодо оформлення біометричних документів, з метою недопущення скупчень громадян у підрозділах міграційної служби, для Вашої ж зручності, рекомендуємо користуватися одним із електронних сервісів ДМС «Електронна черга».

Отже, для того, щоб оформити біометричні документи для громадян України, такі як паспорт у вигляді ID-картки та паспорт для виїзду за кордон, вам необхідно:

  • зареєструватися в електронній черзі на сайті Державної міграційної служби України за посиланням;
  • вчасно прибути до підрозділу міграційної служби з необхідним пакетом документів (перелік документів можна знайти на сайті у розділі Послуги).
  • відслідковувати готовність документу за посиланням.

В умовах дії карантину адміністративні послуги надаються ВИКЛЮЧНО при дотриманні рекомендацій МОЗ спрямованих на запобігання поширенню COVID-19. Відтак при відвідуванні підрозділів міграційної служби необхідно користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами і дотримуватись безпечної дистанції (з розрахунку не більше 1 людини на 10 кв. метрів).

У разі виникнення будь-яких питань ви можете звернутись на «гарячу лінію» УДМС України в Чернігівській області за номером телефону: (0462) 666-185.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь