A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Не словом, а ділом

Дата: 10.06.2021 16:25
Кількість переглядів: 357

Староста Малозагорівського старостинського округу Микола Пшенишний висловлює щиру подяку інвестору Роману Лукашу за допомогу у придбанні медикаментів та господарського інвентарю необхідного для життєдіяльності місцевого фельдшерського пункту.

«Роман ніколи не відмовляє у допомозі. Він завжди готовий підтримати село. Цей фельдшерський пункт він бере під свою опіку. Далі ми будемо робити ремонт веранди, огороджувати територію, продовжимо закупівлю препаратів. Планів у нас багато і я сподіваюся, що нам з Романом вдасться втілити їх в життя», – зазначив Микола Васильович.

Приємною звісткою для старости села стало бажання долучитися до роботи і молодої дівчини практикантки Наталії Личак, яка вчиться на останньому курсі медичного коледжу.

Наталія планує повернутися у село і працювати медичною сестрою. Фельдшер Дусь Юрій Петрович, який буде за сумісництвом працювати у даному фельдшерському пункті, згодився підтримати молодого спеціаліста та передати свої знання, адже сьогодні село потребує молодих кваліфікованих працівників у всіх сферах життя.

Міський голова Лариса Осадчук зазначила, що дана ситуація є прикладом для наслідування для інших старостинських округів. Тема охорони здоров’я та медичного забезпечення є надзвичайно актуальною і чутливою, особливо для мешканців маленьких сіл громади, де, на жаль, переважає населення похилого віку. Лариса Анатоліївна вдячна за таку значну підтримку інвестора і підкреслює, що громада – це одна родина, в якій всі повинні чути один одного і допомагати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь