Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Матч ФК «Борзна» – ФК «Ріпки»

Дата: 13.06.2021 09:42
Кількість переглядів: 334

Фото без опису

В суботу в Борзні був футбол. Гра чемпіонату Чернігівської області. Грали ФК «Борзна» – ФК «Ріпки». Це був стартовий поєдинок чемпіонату.

Перед початком поєдинку спортсменів і вболівальників привітала секретар міської ради Людмила Дорош. Спортсменам і суддям були вручені запашні короваї. Гімн України, футбольний марш і, нарешті, сама гра.

Цікавий і нервовий поєдинок тримав у напрузі вболівальників всі 96 хвилин... Вболівальники побачили практичну нову команду Борзни, омолоджену команду, ще дуже сиру команду, але «бійцівські якості» в нас ніхто не відміняв.

Перші 25 хвилин гри, гостей не було видно на полі. Повна перевага Борзни, і як підсумок – класний гол Сергія Чичкана. Друга половина тайму – гра на рівних. Другий тайм – повна перевага Ріпок. Ми, практично, лише відбивалися. Контргра теж не виходила. Ще на початку гри отримав травму наш воротар Женя Катинов. Грав на уколі. В перерві не міг стати на ногу, але команда його вмовили вийти. Він вийшов, і як відстояв! Супер! Боєць! На жаль, не вистояли. На 95 хвилині пенальті – і підсумкове 1-1. Трохи прикро, що 3 очки не втримали, але з іншого боку і Ріпки не заслуговували на поразку.

Щиро вдячні хлопцям за гру. Вони вистояли. Разом з тим дебютувало 5 молодих гравців. Наших хлопців. Легіонерів взагалі не має. Молодь поступово буде в процесі чемпіонату набиратися досвіду, а там і травмовані підійдуть. Ще пограємо. Окрема подяка вболівальникам. Вони в нас супер!

Наступна гра в Мені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь