Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Матч ФК «Борзна» – ФК «Ріпки»

Дата: 13.06.2021 09:42
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

В суботу в Борзні був футбол. Гра чемпіонату Чернігівської області. Грали ФК «Борзна» – ФК «Ріпки». Це був стартовий поєдинок чемпіонату.

Перед початком поєдинку спортсменів і вболівальників привітала секретар міської ради Людмила Дорош. Спортсменам і суддям були вручені запашні короваї. Гімн України, футбольний марш і, нарешті, сама гра.

Цікавий і нервовий поєдинок тримав у напрузі вболівальників всі 96 хвилин... Вболівальники побачили практичну нову команду Борзни, омолоджену команду, ще дуже сиру команду, але «бійцівські якості» в нас ніхто не відміняв.

Перші 25 хвилин гри, гостей не було видно на полі. Повна перевага Борзни, і як підсумок – класний гол Сергія Чичкана. Друга половина тайму – гра на рівних. Другий тайм – повна перевага Ріпок. Ми, практично, лише відбивалися. Контргра теж не виходила. Ще на початку гри отримав травму наш воротар Женя Катинов. Грав на уколі. В перерві не міг стати на ногу, але команда його вмовили вийти. Він вийшов, і як відстояв! Супер! Боєць! На жаль, не вистояли. На 95 хвилині пенальті – і підсумкове 1-1. Трохи прикро, що 3 очки не втримали, але з іншого боку і Ріпки не заслуговували на поразку.

Щиро вдячні хлопцям за гру. Вони вистояли. Разом з тим дебютувало 5 молодих гравців. Наших хлопців. Легіонерів взагалі не має. Молодь поступово буде в процесі чемпіонату набиратися досвіду, а там і травмовані підійдуть. Ще пограємо. Окрема подяка вболівальникам. Вони в нас супер!

Наступна гра в Мені.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь