A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Увага!

Дата: 15.06.2021 11:26
Кількість переглядів: 353

Наближається одне з найбільших релігійних свят – Трійця. Це свято пов’язане із скупченням великої кількості людей та масовим використанням відритого вогню, зокрема свічок, у культових спорудах. Саме тому напередодні святкування співробітники Ніжинського районного управління у місті Борзна проводять ряд заходів, спрямованих на забезпечення пожежної та техногенної безпеки у церквах, а також заходів з попередження виникнення надзвичайних подій під час богослужінь.

Так, з початку цього тижня рятувальники відвідували культові споруди у Борзні, Носелівці, Високому, Тростянці, Великій Дочі та Гришівці.

В першу чергу, рятувальники здійснюють перевірки стану пожежної безпеки приміщень. Під час рейду співробітники Служби порятунку звертають особливу увагу на наявність у будівлях вогнегасників, шляхів евакуації, протипожежного водопостачання та сигналізації, знаків пожежної безпеки, стан утримання електрогосподарства та приладів опалення.

Також рятувальники проводять зустрічі з вірянами та священнослужителями, нагадують їм правила пожежної безпеки, навчають діям на випадок виникнення пожежі, нагадують правила користування первинними засобами пожежогасіння.

Під час заходу рятувальники вручають настоятелям храмів пам’ятки із роз’ясненням основних правил пожежної безпеки в культових закладах.

Подібні заходи продовжуватимуться й надалі до настання самого свята.

Рятувальники звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки в культових спорудах! Будьте обережні під час богослужінь! У разі виникнення пожежі негайно телефонуйте за номером «101»!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь