A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Привітали дільничних офіцерів з професійним святом

Дата: 18.06.2021 11:51
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

Щорічно 18 червня в Україні відзначають День дільничного офіцера поліції. На плечах саме цих правоохоронців лежить відповідальність за безпеку громадян на ввіреній дільниці.

У день професійного свята міський голова Лариса Осадчук привітала дільничних офіцерів поліції СПД № 1 ВП № 1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області. Лариса Анатоліївна зазначила, що професія дільничного офіцера є однією з найвідповідальніших та найважчих, адже саме вони першими приходять на допомогу, проводять «превентивні заходи», взаємодіють з громадою та населенням, виявляють та розкривають злочини.

З вітальним словом і Почесними грамотами до поліції завітали голова Комарівської громади Віктор Бондаренко, заступник голови Височанської громади Андрій Козішкурт та заступник голови Плисківської громади Ірина Вернигор. На свято до своїх колег завітав і ветеран органів внутрішніх справ Віталій Отрошенко.

Почесними грамотами Борзнянської міської ради за сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддану плідну працю та з нагоди професійного свята – Дня дільничного офіцера поліції нагороджені:

  • РАКУТА Олександр Михайлович – старший дільничний офіцер поліції СПД № 1 ВП № 1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, капітан поліції;
  • КОЛОМІЙЧЕНКО Юрій Олександрович – дільничний офіцер поліції СПД № 1 ВП № 1 Ніжинського РВП ГУНП в Чернігівській області, капітан поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь