A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Лікар – професія від Бога

Дата: 18.06.2021 17:11
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

А.П. Чехов говорив: «Професія лікаря – це подвиг. Вона вимагає чистоти душі та помислів. Треба бути ясним розумово, чистим морально і охайним фізично». Лікар завжди повинен бути добрим, милосердним, терплячим, адже нелегка справа, якою він займається, полегшує страждання хворого та рятує його від смерті. У всі часи до лікарів ставилися з особливою повагою та шаною.

Напередодні професійного свята до медичних закладів Борзнянської громади завітала міський голова Лариса Осадчук. «Ви – представники однієї з найблагородніших і найскладніших професій, наші янголи-охоронці, адже ви піклуєтесь про нас ще до появи на світ і протягом усього життя. Ваші знання і досвід, людяність і порядність забезпечують збереження найціннішого скарбу людини – здоров’я. Добрим словом, піклуванням і чуйністю ви даруєте нам надію на одужання, повертаєте до життя», – наголосила Лариса Анатоліївна.

Міський голова побажала медичним працівникам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.

На професійне свято медичних працівників завітав голова Комарівської територіальної громади Віктор Бондаренко.

Почесними грамотами Борзнянської міської ради нагороджено:

За сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, активну участь у ліквідації епідемії, викликаної гострою респіраторною хворобою COVID-19 та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника:

  • Колектив працівників інфекційного відділення КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області.

За сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, досягнуті успіхи у роботі та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника нагороджено:

  • ЯРМОЛЕНКО Надію Володимирівну – сестру медичну анестезиста відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області;
  • ВАРАВУ Ольгу Петрівну – сестру медичну терапевтичного відділення КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області;
  • БУЧАК Світлану Миколаївну – сестру медичну загальної практики сімейної медицини КНП «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області;
  • ШЕВЧЕНКО Тетяну Віталіївну – лікаря загальної практики сімейної медицини КНП «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь