Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Лікар – професія від Бога

Дата: 18.06.2021 17:11
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

А.П. Чехов говорив: «Професія лікаря – це подвиг. Вона вимагає чистоти душі та помислів. Треба бути ясним розумово, чистим морально і охайним фізично». Лікар завжди повинен бути добрим, милосердним, терплячим, адже нелегка справа, якою він займається, полегшує страждання хворого та рятує його від смерті. У всі часи до лікарів ставилися з особливою повагою та шаною.

Напередодні професійного свята до медичних закладів Борзнянської громади завітала міський голова Лариса Осадчук. «Ви – представники однієї з найблагородніших і найскладніших професій, наші янголи-охоронці, адже ви піклуєтесь про нас ще до появи на світ і протягом усього життя. Ваші знання і досвід, людяність і порядність забезпечують збереження найціннішого скарбу людини – здоров’я. Добрим словом, піклуванням і чуйністю ви даруєте нам надію на одужання, повертаєте до життя», – наголосила Лариса Анатоліївна.

Міський голова побажала медичним працівникам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, професійних успіхів і людської шани.

На професійне свято медичних працівників завітав голова Комарівської територіальної громади Віктор Бондаренко.

Почесними грамотами Борзнянської міської ради нагороджено:

За сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, активну участь у ліквідації епідемії, викликаної гострою респіраторною хворобою COVID-19 та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника:

  • Колектив працівників інфекційного відділення КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області.

За сумлінну працю в системі охорони здоров’я, високий професіоналізм, відданість справі, досягнуті успіхи у роботі та з нагоди професійного свята Дня медичного працівника нагороджено:

  • ЯРМОЛЕНКО Надію Володимирівну – сестру медичну анестезиста відділення анестезіології та інтенсивної терапії КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області;
  • ВАРАВУ Ольгу Петрівну – сестру медичну терапевтичного відділення КНП «Борзнянська міська лікарня» Борзнянської міської ради Чернігівської області;
  • БУЧАК Світлану Миколаївну – сестру медичну загальної практики сімейної медицини КНП «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області;
  • ШЕВЧЕНКО Тетяну Віталіївну – лікаря загальної практики сімейної медицини КНП «Борзнянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Борзнянської міської ради Чернігівської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь