Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Відбулася презентація книги Василя Краса «Руїна»

Дата: 18.06.2021 19:06
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

Наша Борзнянська земля багата на талановитих людей, особливе місце серед них займають поети і письменники. Кожна книжка наших місцевих авторів, яка виходить друком – це приємна подія для Борзнянщини.

Сьогодні, на території музею-садиби народного художника України О.Ф. Саєнка відбулася презентація книги Василя Краса «Руїна», уродженця с. Красностав. Роман «Руїна» отримав премію «Коронація слова» у 2020 році. Книга розповідає про події 1658 року. Головні герої роману, побратим українець Максим Перепечай та поляк Янек Сулковський, проходять нелегкий, сповнений пригод шлях. Дія роману відбувається на Чернігівщині й у тому числі в Борзні...

З вітальним словом виступила секретар міської ради Людмила Дорош, яка подякувала Василю Красу за проведену презентацію книги, яка минула, як кажуть, на одному подиху, та вручила автору пам’ятні подарунки.

Спілкування з автором було цікавим. Учасники заходу мали можливість поставити свої питання автору та придбати книги із підписом. Всіх присутніх на презентації вітали аматори художньої самодіяльності сіл Ядути та Красностав. А завершився захід екскурсією по експозиційних залах музею-садиби народного художника України О.Ф. Саєнка.

Борзнянська громада пишається своїми земляками – людьми, які прославляють рідний край і залишають по собі вагомий слід.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь