A A A K K K
для людей із порушенням зору
Борзнянська територіальна громада
Чернігівська область

Міський голова привітала випускників зі святом

Дата: 18.06.2021 19:53
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Міський голова Лариса Осадчук завітала на свято до випускників гімназії імені Пантелеймона Куліша. Випускний вечір – завжди яскрава та хвилююча подія, адже це вікно у доросле життя, в якому буде багато викликів і перемог.

«Ви – майбутнє нашої держави, сильна молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії. Здобувайте освіту, працюйте, примножуйте славу рідної землі, бо народилися ви і зростали у незалежній Україні, яку віками виборювали наші герої. Будьте гідними їх послідовниками та справжніми громадянами, гордо несіть славу минулих поколінь та творіть нову величну історію нашої держави!», – зазначила у своїй промові Лариса Анатоліївна.

Вітаємо наших чарівних випускників. Дорогі друзі, вирушаючи у далеку та незвідану дорогу візьміть із собою благословення батьків та вчителів. Нехай напутні слова додадуть вам віри у завтрашній день, надії на власні сили, цілеспрямованості та сміливості у досягненні високих ідеалів та омріяних цілей вашого щасливого майбутнього. Нехай все задумане здійсниться, хай щасливим для вас буде шлях самостійного життя, а поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь